Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Efter møde: Messi er mere ude end inde i Barca

Transfermarked - 20. august 2020Efter møde: Messi er mere ude end inde i Barca

©


Lionel Messi afbrød i dag sin ferie i La Cerdanya for at tage tilbage til Barcelona og mødes med klubbens nye cheftræner Ronald Koeman - men det kom der ikke den bedste nyhed ud af. Lionel Messi er således fortsat i tvivl omkring fremtiden selvom han forstår hvilke vanskeligheder det vil give at skifte denne sommer.

Det var præsident Josep Bartomeu, som lynhurtigt planlagde et møde mellem Koeman og Messi, da præsidenten gerne vil have klarhed over Messis situation. Argentineren er i enorm tvivl omkring sin fremtid i Barca, da han ikke længere har tiltro til det sportslige projekt, som da også har fejlet år efter år under Bartomeu. Mødet i dag gav ikke de forventede gnister til at genstarte håbet på et positivt projekt.

På mødet erfarer RAC1, at Messi gjorde det klart over for Koeman, at han ikke ser sin fremtid i Barca særlig klart. Messi slog fast, at han lige nu og her er mere ude af klubben end inde, men at han forstår komplikationerne det giver ved at forlade klubben denne sommer som følge af hans vilkår i sin kontrakt med Barca.

Klubben er af den overbevisning, at Messi er på kontrakt i Barca og derfor skal han blive. Alternativt må man henvise en eventuel interesseret klub til hans frikøbsklausul, som lyder på svimlende 5,2 milliarder kroner hvilket ingen klubber kan betale - specielt ikke efter at coronavirussen har ødelagt så meget økonomi for så mange klubber. Skulle en klub kunne hoste op med det vilde beløb, så har Barca intet at skulle have sagt såfremt Messi ønsker at skifte.Situationen er meget stram i disse dage og selv efter at have sundet sig ovenpå en ekstremt dårligt spillet sæson fra Barca generelt, er Messi fortsat i tvivl om sin fremtid. Messi har igen denne sæson vist sin enorme kvalitet og uden ham havde Barca næppe nået kvartfinalen i Champions League eller kæmpe med om La Liga-trofæet.

Bartomeu forklarede for nyligt, at han skulle have udrenset truppen efter fadæsen mod Liverpool, men at han valgte at give træner, spillere og bestyrelsen en ny chance. Det endte med tæsk på 8-2 til Bayern München, og nu ser Bartomeu ingen anden udvej end at rense godt og grundigt ud. Men måske kommer det for sent i forhold til at holde på Messi. Argentineren er træt af tilværelsen under Bartomeu, som ikke er ambitiøs nok i forhold til det sportslige projekt.

Bartomeu valgte efter kampen mod Bayern at fyre Quique Setién og sportsdirektør Eric Abidal for at kickstarte udrensningen og meget snart følger nogle tunge spillere; her kan nævnes Jordi Alba, Luis Suárez, Sergio Busquets og Sergi Roberto. De er ikke længere fredet og spørgsmålet er om Bartomeu og resten af bestyrelsen samt Koeman kan overbevise Messi om, at det kommende sportslige projekt har høje nok ambitioner.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder