Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Koeman vil have Memphis Depay og Wijnaldum

Transfermarked - 21. august 2020
Medie: Koeman vil have Memphis Depay og Wijnaldum

©


Ronald Koeman har allerede forklaret, at Frenkie de Jong og Antoine Griezmann ikke har spillet på deres vante positioner, men at de kommer til det under ham. Desuden er han også klar til at ruske op i truppen hvilket betyder salg og køb i stor stil. En af de spillere, han ser i Barca, er Memphis Depay.

Ifølg RAC1 har Koeman således Lyon-angriberen Depay samt Liverpool-spilleren Georginio Wijnaldum på sin transferliste. Depay har været en vigtig del for Koeman, da han var landstræner for Holland, men spørgsmålet er hvad den egentlig plan for Barcas offensiv er, da Lautaro er en dyr man samtidig med at man har tanker om at sende Braithwaite og Suárez videre.Memphis Depay er på kontrakt til 2021 i Lyon og angiveligt kræver den franske klub 55 millioner euro for at lade Depay gå. Men Barca kommer næppe til at betale så meget alene af den grund, at Lyon skal sælge denne sommer for at få penge for ham - om ét år kan han nemlig skifte gratis.

Det samme er tilfældet med Wijnaldum, som har under et år tilbage af sin kontrakt. Om bare fire måneder kan han begynde at tale frit med interesserede klubber for at føre et gratis skifte igennem til sommer. Derfor kan han også hentes umiddelbart billigt - og fordelen er, at Koeman kender både Depay og Wijnaldum særdeles godt.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder