Annonce


Annonce

Annonce

Abidal erkender: Jeg var ingen succes

Nyheder - 21. august 2020




Eric Abidal blev kort tid efter Bayern-kampen fyret som sportsdirektør i Barca. Godt nok forklarede klubben, at der var tale om en gensidig interesse i at gå hver til sit, men Abidal slår fast, at han selv trak stikket. Nu har han udsendt et åbent brev til alle Barca-fans.

Abidal taler
- Kære Barcelonistas

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige farvel til jer alle. Jeg gør det med den største takenemmelighed for at have delt to vigtige øjeblikke i mit liv med jer: Først som spiller og siden som sportsdirektør.

- Det andet farvel består af to år, hvor jeg har forsøgt at gøre Barca endnu bedre. Det har været to intense sæsoner og jeg har selv valgt at trække stikket. Selvom bestyrelsen ratificerede min stilling mandag, så sagde jeg op tirsdagen inden.



- I løbet af de seneste to år har jeg forsøgt at træffe beslutninger, som jeg mente, var vigtig for fremtiden på førsteholdet. Men jeg var ingen succes. Derfor er tiden inde til at stoppe mit forhold til klubben.

- Jeg vil gerne slå fast, at jeg har valgt at opgive det sidste år af min kontrakt med Barca. I dag er situationen i klubben kompliceret, men jeg er ikke i tvivl om, og jeg ved, at klubben nok skal overkomme denne situation og vende tilbage til at spille sig til succes.

- Evig tak til alle. Visca Barca og Visca Catalunya.

Eric Abidal. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Abidal erkender: Jeg var ingen succes

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder