Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Truppen: Stort transferoverblik

Transfermarked: Af Rasmus Halby - 23. august 2020Truppen: Stort transferoverblik

©


Barca går ind i et af de vigtigste og mest kaotiske transfermarkeder i mange år. Derfor vil vi forsøge at give et stort overblik spiller for spiller eftersom præsident Bartomeu gjorde det klart, at der skal en oprydning til før man igen kan nå toppen.

Marc-André Ter Stegen
Én af de få spillere der ikke er til salg. Selvom mange klubber er interesserede i den tyske verdensklasse keeper forventes han altså og være at finde i truppen til næste sæson.

Neto og Iñaki Peña
Ifølge catalanske medier vurderes Neto og Iñaki Peña ligestillede, og det er her Ronald Koemans beslutning hvem der skal være andenkeeper. Skulle Peña blive valgt som andenvalg, kunne Neto godt se sig tvungen til et skifte.

Nélson Semedo
Blev af Bartomeu også nævnt som en af de "usælgelige", og er derfor ikke til salg. Dog har mange klubber vist interesse i den portugisiske højreback. Nogle spanske medier har også rapporteret, at Barca stadig leder efter en handel. Her har Manchester City, PSG og Juventus alle været nævnt.

Sergi Roberto
Selvom han er fra egen arv, ser det ud til Barca ikke vurderer ham som uerstattelig. Hans eget bagland har dog været ude og sige, at han ikke forlader klubben denne sommer. Han har længe været rygtet til Premier League, så skulle han meget overraskende forlade klubben vil det formegentlig være til en engelsk topklub.

Moussa Wagué
Hvis Semedo eller Roberto bliver solgt, vil Wagué sandsynligvis blive andetvalg - skulle dette ikke ske, forventes det, at han skal lejes ud en sæson mere. Et salg er heller ikke usandsynligt.Gerard Piqué
Han har selv tilbudt at forlade klubben, hvis ledelsen mener det er en fordel for klubben. Han bliver rygtet til flere klubber, og for nyligt er Fulham kommet med et officielt bud, men denne handel ser dog ikke sandsynlig ud, men skulle en større klub blande sig i kampen om ham, kunne han godt blive solgt.

Clément Lenglet
En af de spillere, der ikke er til salg. Forventes at blive i Barca denne sommer.

Samuel Umtiti
En af de spillere, der højst sandsynligt ikke spiller i Barca når dette transfervindue er ovre. Mange klubber er interesserede i franskmanden. Især Arsenal, Manchester United og Manchester City har været nævnt, men andre klubber som eksempelvis PSG har også blandet sig.

Jean-Clair Todibo
Det er svært at forudse, hvor han ender. Han viste glimt af sin skarphed i Schalke, men det kommer meget an på, hvordan Koeman vurderer ham til træning. Han har potentialet til at være en del af truppen, men han kan også godt ryge ud på lån eller sågar sælges denne sommer.

Ronald Araujo
Han forventes at blive. Araujo er en ung spiller, som imponerede i de minutter, som han fik sidste sæson, så han bliver højst sandsynligt en del af førsteholdstruppen næste sæson.

Jordi Alba
Til salg. Ifølge mange medier er Alba en del af den store udrensning Bartomeu og resten af ledelsen førsøger at lave. Koeman har dog angiveligt ikke taget beslutning om Alba endnu. Det ser altså ud til at blive Koemans beslutning om Alba bliver eller sælges. Ikke mange klubber er på banen på ham endnu, men skulle rygterne om hans udgang være sande, vil mange klubber kæmpe om hans underskrift.

Junior Firpo
Endnu en venstreback, som ser ud til at være til salg. Selvom han kendte Setién fra Betis kunne han stadig ikke bide sig fast på holdet, så nu med Koeman ved roret kan det blive svært for den spanske venstreback. Inter har længe været nævnt som interesserede, og her kunne han blive en del af en eventuel Lautaro Martinez-handel.Juan Miranda
Ung venstreback der har haft det svært i Schalke. Kan sendes tilbage på B-holdet, men der besidder Akieme den plads solidt. Derfor er det meget sandsynligt han ryger på lån - muligvis med købsoption.

Sergio Busquets
Angiveligt også til salg. Dog har hans bagland ligesom Robertos været ude og sige, at han ikke forlader Barca til sommer.

Oriol Busquets
han vendte tilbage fra en lejeaftale med Twente, hvor han ikke har været specielt imponerende. Derfor forventes endnu et lån eller et salg af den unge defensive midtbanespiller.

Arthur Melo
Allerede blevet solgt til Juventus i bytte for Miralem Pjanic.

Frenkie De Jong
Endnu en spiller, som ikke er salg. Har vist sit niveau og han kender Koeman fra landsholdet. Han bliver 100% i Barca denne sommer.

Matheus Fernandes
Han er kommet til fra Palmeiras på en forhåndsaftale. Han fik få kampe på lån i Valladolid sidste sæson. Han forventes dog ikke at blive en del af førsteholdet næste sæson.

Riqui Puig
Han er helt sikkert en spiller, der er i Koemans planer, og han er derfor også en stensikker Barca-spiller den kommende sæson.

Ivan Rakitic
Han har med al sandsynlighed spillet sin sidste kamp for Barca. Med alt sandsynlighed en Sevilla-spiller næste sæson. Selvom mange klubber er interesseret i stjernen fra VM 2018, ser klubben fra Andalusien ud til at vinde hans underskrift.

Arturo Vidal
Endnu en spiller, der forventes at skifte væk fra Barca dette transfervindue. En erfaren midtbaneleder, som mange klubber gerne vil have til, så man burde kunne få lidt penge ud af chileneren. Ifølge catalanske medier er PSG og Manchester United i øjeblikket favoritter, men han har også tidligere luftet tanken om at vende tilbage til Sydamerika.

Carles Aleñá
En spillers fremtid, som kommer an på Koemans indtryk. Har vist, at han har niveauet til at spille for Barca, men om Koeman vil give ham endnu et år ude på lån eller han vælger at holde ham i truppen er altså op til træneren.

Rafinha
Meget tæt på et skifte til Lazio. Han kommer næppe til at spille for Barca næste sæson.

Philippe Coutinho
Bliver ikke spået stor fremtid i Barca, men Koeman kan ændre på det. Ledelsen vil gerne af med ham - især Arsenal har været nævnt som en mulig låne-destination. Men hvis Koeman har planer med ham, vil ledelsen måske ikke sende ham afsted dette transfervindue. Klubben kan under alle omstændigheder ikke få samme beløb ved et salg i dag, som de selv gav for ham da de hentede ham i Liverpool.Pedri González
Ung komet kommet til fra Las Palmas, som forventes en rolle i førsteholdstruppen allerede i den kommende sæson på trods af hans unge alder på kun 17 år.

Francisco Trincão
Leicester har allerede afgivet et bud på 50 millioner euro, som Barca dog har afvist, idet de ser ham som en del af fremtidens Barca.

Lionel Messi
Måske det største emne af alle. Argentineren er træt af de ambitionsløse projekter, som Bartomeu igangsætter år efter år, og aldrig har Messi været tættere på at forlade Barca end han er i dag. Han er selv i tvivl om hvorvidt han skal stole på, at man kan skabe et vindende projekt igen, eller om han skal trække stikket. Barca vil dog ikke sælge ham og henviser derfor til hans frikøbsklausul på 700 millioner euro hvis nogen skulle være interesserede. Desuden er han rasende over, at detaljer fra hans møde med Koeman slap ud. Omstændighederne taget i betragtning forventes han klart at blive - men tvinger han et skifte igennem efter alt, hvad han har givet til klubben, må man formode, at Bartomeu går med til at forhandle med seriøs pris med en interesseret klub.

Ousmane Dembélé
Bartomeu nævnte ham som en af de spillere, der ikke er til salg, men mange store klubber har vist interesse - såsom PSG og Mancheser United. Dog har han selv sagt, at han ser sig selv i Barca, så han forventes at spille i klubben næste sæson.

Antoine Griezmann
Også han er nævnt som en af de spillere, som ikke er til salg. Selvom han er blevet kritiseret meget for sit niveau denne sæson, har Koeman udtalt, at han vil bruge ham anderledes end Setién. Og han er derfor i Ronald Koemans planer, hvorfor han bliver i klubben.

Luis Suaréz
Også en spiller som ser ud til at være på vej væk fra Barca, selvom han måske er klubbens bedste 9'er nogensinde. Især Ajax har vist interesse. Dog virker det ikke til han selv ønsker at forlade Barca.

Martin Braithwaite
Første dansker i Barca siden Michael Laudrup. Dog ser han ikke ud til at være en del af Koemans planer, og klubber som West Ham og Everton har angiveligt allerede forhørt sig om ham. Men sælges Suarez, og lykkedes det ikke at hente Martinez er det ikke sikkert han forlader denne sommer.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder