Annonce


Annonce

Annonce

Suarez om exit-rygter: Jeg er ikke færdig

Nyheder: Af Sajad Koftan - 22. august 2020




FC Barcelona har sat udsalgsskilte på mange af deres profiler og stjerner, som klubben ønsker at skille sig af med, heriblandt Luis Suarez - men spilleren selv er klar på at slås for sin plads i truppen.

I et langt og ærligt interview forklarede catalanernes vante målscorer, Luis Suarez, om de rygter og forlydenheder som sender landsholdsspilleren tilbage til Holland og Ajax Amsterdam, eftersom Barca skal have renset ud i truppen, melder mediet El Pais

Suarez skulle efter sigende intet have hørt fra ledelsen - hverken om den tvivlsomme fremtid på Camp Nou eller om interessen fra Holland - et faktum som irriterer den passionerede og aggressive angriber.

- I sidste ende accepterer jeg hvis jeg skal sælges. Jeg mener bare stadig at jeg har meget at tilbyde på banen, sagde Suarez og fortsatte.

- Ingen i klubben har givet mig klar besked om min fremtid. Hvis man har planer med mig, så værdsætter jeg at man kommunikerer direkte med mig.

- Så længe jeg kan mærke at klubben tror på mig, så vil jeg kæmpe med alt hvad jeg har for at bevise det. Jeg mærker også stor glæde og støtte fra alle omkring klubben, som gør mig glad og motiveret.

- Jeg har været her i 6 år nu. Hvis jeg er en af dem som skal ud, så er det sådan. Jeg vil kun det bedste for klubben, og derfor vil jeg kæmpe på banen så ingen er i tvivl om mig mere.

- Jeg har ingen problemer med at tage dialogen direkte med dem som bestemmer, slog Suarez fast inden han satte ord på Bayern München kampen, som jo satte gang i hele balladen intern i Barca.

- Vi var slet ikke klar. Der var alt for mange ting som florerede i baggrunden. Dermed er det ikke en undskyldning, for Bayern spillede godt og var godt forberedte. Men det var ikke Barcelona og havde opgøret været over to kampe, var det muligvis endt endnu mere galt end det gjorde.

Luis Suarez fik også sat ord på det tætte venskab med Lionel Messi.

- At have Leo som ven er en kæmpe ære for mig. På banen er vi alle kammerater, hvor vi har et fælles mål. Udenfor banen er jeg bare heldig at have Messi ved min side. Han er drivkraften for mig, sagde Suarez under interviewet med mediet.

Barcas nye træner, Ronald Koeman, er personen som Suarez skal forsøge at overbevise om sine kvaliteter. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Suarez om exit-rygter: Jeg er ikke færdig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder