Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi rasende efter møde med Koeman

Nyheder: Af Rasmus Nielsen - 22. august 2020Messi rasende efter møde med Koeman

©


Ligesom man gik og troede, at tingene ikke kunne blive værre, skulle Messi eftersigende være rasende over at detaljer fra mødet med Koeman er sluppet ud. Det erfarer avisen Clarin, som er den største avis i Argentina.

Koeman og Messi mødtes til et møde, hvilket er forventeligt og rutine, når en ny træner kommer til en klub - altså at mødes med anføreren. Selve mødet var dog langt fra rutine og Messi skulle have gjort det klart, at han så sig selv mere ude af klubben end inde i klubben.Dette er blevet opsnappet af medierne, hvilket jo må betyde at en fra mødet, har sagt det videre. Messi er desværre ikke sur over udlægningen af hvad han har sagt, men derimod at det er RAC1 som bringer historien. Et medie som favoriserer Josep Maria Bartomeu og hans administration.

Messi mener at ledelsen fremstiller det som at han, som kaptajn, efterlader et hold i ruiner, mens ledelsen bliver og kæmper. Et forsøg på at få Messi til at ligne skurken, mens Bartomeu iscenesætter sig som helten - i hvert fald, hvis historien holder vand.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder