Annonce


Annonce

Annonce

Vred Suárez føler sig ikke respekteret

Transfermarked - 24. august 2020




Mandag morgen modtog Luis Suárez et opkald fra Barcas nye cheftræner Ronald Koeman og det var et opkald, som Suárez gerne havde været foruden. Koeman gjorde det nemlig klart, at Suárez ikke indgår i planerne for fremtiden og derfor vil klubben arbejde på at finde ham en ny klub - eller i værste fald finde en løsning for at rive Suárez' kontrakt i stykker.

Der er flere ting, som gør, at Luis Suárez efterfølgende er blevet meget vred. Først og fremmest føler han, at præsidenten selv burde have ringet til ham, da det netop er præsidenten, som har søsat hele idéen om et nyt sportsligt projekt - og samtidig har Suárez givet så meget til Barca, at han gerne havde set Bartomeu foretage opkaldet selv fremfor en helt ny træner, som slet ikke har arbejdet sammen med angriberen.

Desuden varede opkaldet med Koeman under ét minut ifølge samtlige spanske medier og det var også med til at øge irritationen hos Suárez, som slet ikke føler sig respekteret. Måden, som han fik besked på, var langt under det niveau, som Suárez tydeligvis havde forventet såfremt han endelig skulle modtage beskeden. Til det føler han, at han har givet nok til klubben til at få besked på en mere personlig og respekteret måde.



Udover Suárez, så modtog Arturo Vidal, Ivan Rakitic og Samuel Umtiti også beskeden om, at de ikke indgår i planerne og mens Rakitic allerede er godt i gang med at finde sig en ny klub, så har Umtiti og Vidal endnu ikke sat gang i deres tur ud af klubben, da der har været stor uvished omkring dem - specielt Vidal, som føler sig skuffet efter at han har vundet hjerterne hos klubbens fans.

Vidal er en kriger og har bidraget med 11 mål i 96 kampe for Barca og mens mange peger på, at han netop har noget, som Barca mangler, så forventes han ikke at spille i klubben i næste sæson. I stedet ønsker Koeman at give yngre kræfter chancen, da træneren vurderer, at der er nok midtbanespillere i truppen til at kunne tage over for både Rakitic og Vidal. Desuden er der også høj risiko for at Busquets bliver sendt ud af klubben.

Man går således en spændende uge i møde, hvor der bliver foretaget en masse valg samtidig med at man genoptager forhandlingerne med Inter omkring Lautaro Martinez, som er udset til at være Suárez' efterfølger. Det kan du læse mere om her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vred Suárez føler sig ikke respekteret

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder