Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Der kommer ingen Messi-reaktion fra Bartomeu

Transfermarked - 5. september 2020Der kommer ingen Messi-reaktion fra Bartomeu

©


Barca-præsident Josep Maria Bartomeu stod fast ved at Messi kun kunne forlade klubben ved at finde en klub, som var villige til at betale 5,2 milliarder kroner svarende til argentinerens frikøbsklausul. Det var umuligt, og derfor havde Messi ikke andre muligheder end at blive i Barca, da han ikke ønskede at hive Barca i retten.

Dermed fik Bartomeu sin vilje, selvom han egentlig havde holdt Messi for nar gennem hele året, da Messi op til flere gange havde slået fast for præsidenten, at han ville skifte denne sommer. I går kom Messis reaktion på dramaet, da han lod sig interviewe på video i sit hus hjemme i Barcelona, hvor Goal havde sendt en journalist afsted.

Nu er der ingen tvivl om, at Messi bliver i Barca i minimum én sæson mere, og man kunne forvente, at Bartomeu ville reagere ovenpå de beskyldninger, som Messi kom med, men man skal næppe forvente at se Bartomeu dukke op foran et kamera. Ifølge adskillige spanske medier har Bartomeu ingen hensigt i at smide mere brænde på bålet og alt, hvad der kommer til at ske mellem Bartomeu og Messi fremadrettet i forbindelse med sagen, bliver holdt internt.

Dermed må det siges, at kapitlet er lukket og man kommer med al sandsynlighed ikke til at høre noget til det mere - i hvert fald ikke fra officielle kanter. Messi ville væk, men Bartomeu nægtede ham muligheden og derfor må Messi blive i klubben lidt endnu.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder