Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Top 5 grunde til at Messi vil væk

Nyheder: Af Sajad Koftan - 26. august 2020Top 5 grunde til at Messi vil væk

© SPORT


Efter mere end 20 års tro tjeneste vil verdens bedste spiller nu forlade FC Barcelona, har hovedpersonen selv meddelt Barca tirsdag aften - en beslutning som kan vise sig at blive mere indviklet end man skulle forvente, beretter mediet SPORT, som ligeledes kommer med fem grunde til Messis exit-ønske.

1. Uenigheder med bestyrelsen

Lionel Messi har aldrig været bedste venner med catalanernes bestyrelsesmedlemmer.
Kontrakten blev fornyet på daværende tidspunkt, ja, men forholdet har udelukkende handlet om rettigheder, målsætninger og formaliteter. Mere har der ikke været at være fælles om. Den argentinske troldmand har altid og udelukkende valgt at blive i klubben grundet det stærke bånd til Barca - og bestemt ikke grundet ledelsen - tværtimod. Messi har tidligere ytret ønske om ændringer, som jo ikke er blevet indfriet.

2. Valverdes exit

Messi har altid haft et godt forhold til sine trænere, om det har været Rijkaard, Guardiola, Tata Martino, Tito, Luis Enrique (på trods af uenighederne) og Valverde.
Leo var angiveligt utilfreds med fyringen af Ernesto Valverde hvor frustrationen nåede nye højder med ansættelsen af Quique Setien.

3. Sportslige uenigheder

Messi har været voldsomt uenig med klubbens indkøbs-politik samt de sportslige tiltag fra ledelsen side, som har været en katastrofe på det seneste.
Sæson efter sæson har Messi overværet hvordan klubbens svingdør har blafret i forskellige retninger, uden en rød tråd og naturlig logik i hvem klubben har købt ind eller sagt farvel til. Messi har desuden et yderst anstrengt forhold til den nu daværende sportschef, Eric Abidal, som aldrig rigtig har bevæget klubben i den rigtige retning.

4. Behandlingen af Luis Suarez

Messi har angiveligt truffet sin exit-beslutning, blandt andet med udgangspunkt i klubbens nedværdigende behandling af Luis Suarez, som jo er argentinerens tætte ven.
Suarez er FC Barcelonas tredje-mest scorede spiller nogensinde, men er alligevel sorteret fra uden videre - et faktum som jo tydeligt illustrerer klubbens manglende respekt for en af klubbens store legender, ifølge Messi selv.

5. Koemans plan var ikke overbevisende

Messis beslutning var allerede taget inden mødet med Barcas nye træner Ronald Koeman. Men alligevel havde hollænderen ikke noget på hjertet som kunne friste historiens bedste fodboldspiller til at fortsætte på Camp Nou. Projektet var simpelthen ikke tiltalende nok. Messi er 33 år gammel og har ikke mange år tilbage på grønsværen - et faktum som jo frister superstjernen til at prøve noget helt nyt.
FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder