Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lionel Messi må til lommerne

Nyheder: Af Lars Ravn - 26. august 2020Lionel Messi må til lommerne

©


Da det tirsdag aften kom ud, at Lionel Messi ønsker at forlade Barcelona omgående, var det noget af en bombe der landede. Mange kunne aldrig forstillet sig at se Messi forlade klubben, og havde forventet at han ville blive i klubben til han lagde støvlerne på hylde.

Med gårsdagens udmelding fra Messi, har det på ny sat gang i magtkampen i Barcelona, og mange vil gerne have, at Bartomeu forlader klubben omgående.

Nu har en af præsidentkandidaterne, Toni Freixa, været ude og lange gevaldigt ud efter Messi.

- Jeg er både overrasket og skuffet, over det Messi har gjort. Kontrakter skal opfyldes, og det gælder også Messi. Så det, som Messi skal gøre er, at komme med 700 millioner euro hvis han skal forlade klubben.

- Jeg er ikke bekymret over at han forlader klubben, for alt ender på et tidspunkt. Men det der er problemet, er den måde han har gjort det på. Det er uden respekt for klubben.

- Mellem Messi og Barca er der ingen tvivl om, at folket er med klubben. Messi har begået en stor fejl ved at lave sådan en konfrontation.

Den tidligere præsident Joan Gaspart kommer også med sine holdninger, og fortæller til Marca, at han har fået info om Messis kontrakt, og at Messi ikke bare kan forlade klubben frit. Hvis han ønsker at forlade klubben, så kan det først blive i 2021, ellers bliver det dyrt.

- Jeg vil hellere se ham smutte gratis om et år end at forlade klubben for under 700 millioner euro, forklarede Gaspart.

De 700 millioner euro svarer til Messis frikøbsklausul og er altså en købende klub, som reelt set afleverer pengene til Messis bagland, som herefter køber Messi fri. Det samme var tilfældet med Neymars transfer til PSG i 2017.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder