Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Også Quique Setién sender en fax til Barca

Nyheder - 26. august 2020Også Quique Setién sender en fax til Barca

©


Det er ikke længe siden, at Barca valgte at fyre Quique Setién for at ansætte Ronald Koeman. Setién fik kun lidt over et halvt år i sædet og måtte desuden sidde derhjemme i adskillige uger uden at kunne arbejde med sine spillere på grund af coronavirussen.

I dag er Setién fortid i Barca - men ikke på papiret. Selvom Baca har fyret Setién og hans team, så har man endnu ikke afsluttet forholdet på papiret. Det meddeler Mundo Deportivo, som skriver, at Setién har sendt Barca en fax for at få klarhed over situationen. Barca har nemlig endnu ikke sendt den endelige afskedigelse på papir og derfor kan Setién ikke slutte sig til en anden klub.

Så længe, at Setién og hans team - som består af assistenttræner Eder Sarabia, den fysiske træner, Fran Soto samt målmandstræneren Jon Pascua - ikke har fået afsluttet forholdet med Barca, så kan de ikke indlede et samarbejde med en ny klub. Derfor har Setién og co. altså sendt en fax til Barca - ligesom Messi i aftes sendte en fax til Barca for at fortælle klubben, at han vil væk.

Quique Setién formår i gennemsnittet kun at være træner i halvandet år før han smutter eller bliver fyret, men i Barca gik der altså kun syv måneder og fire dage før han blev fyret.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder