Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi træner med på mandag

Transfermarked - 27. august 2020Messi træner med på mandag

©


Der er ikke udsigt til bedre dage i forhold til at Lionel Messi bliver i Barca - men argentineren har ikke tænkt sig at starte en krig med Barca og derfor respekterer han, at han trods alt skal dukke op til træning, da han stadig er på kontrakt i klubben. Men det ændrer ikke på hans beslutning, at han træner med.

Søndag møder spillerne op til at blive testet og gennemgå et alternativt lægetjek mens spillerne, som indgiver en negativ coronatest, træner mandag. Det bliver første gang for førsteholdet under Ronald Koeman - og her forventes Messi således at være med medmindre man kommer frem til en løsning inden da.

Messis plan om at dukke op til træningen er udelukkende for at undgå at skabe problemer og pludselig ikke overholde de kontraktlige vilkår, han tidligere har underskrevet. Han vil undgå en bøde og straf og mens man arbejder på en løsning for fremtiden, så har argentineren tænkt sig at overholde sine pligter.

Med til historien skal man huske, at Messi har truffet sin beslutning om at forlade Barca, hvis man skal tro på TyC Sport, som fik ret i, at Messi havde sendt en burofax til klubben med en anmodning om at forlade klubben.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder