Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Sadio Mané er blevet tilbudt til Barca

Transfermarked - 27. august 2020Avis: Sadio Mané er blevet tilbudt til Barca

©


Ronald Koeman har nok at se til som ny cheftræner i Barca. Måske får han ikke æren af at træne historiens bedste fodboldspiller, da Lionel Messi i disse dage arbejder på sit exit fra klubben. Derfor kræver det pludselig en omstrukturering af planerne, da ingen på forhånd havde set Messi forlade klubben.

I den forbindelse melder avisen Sport, at Liverpools Sadio Mané er blevet tilbudt til Barca af sit eget bagland. Det såfremt at Messi vælger at forlade Barca og man mangler offentlig power. Mané har tidligere lagt i forhandlinger med Real Madrid uden at det dengang blev til noget.

Prisen på Mané lyder på omkring 120 millioner euro hvilket Barca får råd til såfremt Messis sælges for 700 millioner euro, hvilket dog virker totalt urealistisk hvorfor Barca, hvis de bliver nødt til det, må forhandle en lavere salgspris hjem. Ingen kan betale 700 millioner i dag.

Mané har siden skiftet fra Southampton til Liverpool spillet 170 kampe og scoret 81 mål. Det svarer til 0,47 mål pr. kamp. I sine 355 kampe som professionel er det blevet til 153 mål.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder