Annonce


Annonce

Annonce

Medie: City klar med astronomisk Messi-bud

Nyheder: Af Sajad Koftan - 27. august 2020




Ledelsen i den engelske rigmandsklub, Manchester City, og deres træner Pep Guardiola, går i disse dage sandsynligvis rundt med julelys i øjnene efter nyheden om at Lionel Messi vil væk fra Barcelona - for englænderne er klar med et bud, ifølge mediet SPORT.

Lionel Messi og Pep Guardiola erobrede kloden på kun tre år, da det sammenlagt blev til 14 titler, heriblandt to CL-trofæer, da de begge var at finde i FC Barcelonas hvor klubbens fans jo stadig drømmer sig tilbage til Barca-tiden, hvor stjerne-træneren og troldmanden fandt sammen som hånd i handske.

Og nu kan de to personligheder snart finde sammen igen.

Mediet SPORT hævder nemlig at de arabiske ejere fra Manchester City er mere end klar til at afgive bud på Lionel Messi - et bud som angiveligt skulle lyde på 1,3 mia. kr plus hele tre spillere som sendes fra Manchester til Catalonien i form af Gabriel Jesus, Bernardo Silva og Eric Garcia.



Samlet bud vil dermed runde de 2,5 mia. kr anslår mediet.

For de arabiske ejere VIL have fingrene i den seksdobbelte Ballon d´Or-vinder - koste hvad det vil, hævder mediet.

Lige nu afventer den engelske Premier League-klub klarhed om situationen mellem Barcas ledelse og Lionel Messi, eftersom der juridiske efterspil kan være i fuld gang på Camp Nou, hvor Barcas præsident har bidt sig fast i argentineren mens Messi selv forsøger at vriste sig fri.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: City klar med astronomisk Messi-bud

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder