Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman beder Monchu blive lidt endnu

Transfermarked - 28. august 2020Koeman beder Monchu blive lidt endnu

©


Kaptajnen for B-holdet, Monchu, har bevist, at han er klar til fodbold på et højere niveau og derfor er han klar til at forlade B-holdet. Om det bliver førsteholdet eller et eventyr et helt andet sted vides ikke, men Ronald Koeman håber, at Monchu bliver indtil pre-season er slut.

Koeman har ikke udelukket muligheden for at trække Monchu op på førsteholdet, men cheftræneren vil gerne se Monchu an før han træffer sin beslutning. Monchu har en masse bejlere og har modtaget adskillige tilbud og Barca håber på, at han accepterer en lejeaftale eller en aftale med en tilbagekøbsklausul, så man stadig har chancen for at hente ham tilbage.

Det er Valencia, som har udvist mest interesse for Monchu, da Javi Garcia ønsker at forstærke sin midtbane efter afskeden med Parejo og Coquelin. Derudover har Celta Vigo også forhørt sig, men der er endnu intet konkret endnu.

Udover Monchu, så er spillere som Akieme og Collado også rygtet videre i karrieren og her er det specielt de italienske klubber, som banker på døren. Der er altså nok at se til i Barca i disse dage.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder