Annonce


Annonce

Annonce

Bartomeu forsøgte at bytte Griezmann for Joao Felix

Transfermarked - 28. august 2020




Barca-præsident Josep Maria Bartomeu har det med at træffe nogle vilde beslutninger. Han tog en lynhurtig beslutning få dage før at Barca blev banket af Bayern. Her tog han kontakt til Atletico Madrid med en byttehandel i tankerne.

Bartomeu forklarede Atletico Madrid, at han var villig til at sende Griezmann tilbage til den spanske hovedstad såfremt de sendte Joao Felix den anden vej. Men det tog ikke Atleti-chef Miguel Angel Gil Marin lang tid før han totalt afviste muligheden. Bartomeu blev mødt af et klokkeklart nej, beretter Marca.

Griezmann er i dag slet ikke til salg, forklarede Bartomeu i et interview, men det kom altså efter at han netop havde forsøgt at bytte ham lige over med Joao Felix. Hvis Atletico Madrid havde sagt ja krævede det samtidig en accept fra de to spillere.

Marca beretter endvidere, at Griezmann har modtaget over 20 millioner euro i løn mens Joao Felix kun har modtaget 3,5 millioner euro i løn - så det var også en måde, at slippe af med Griezmanns løn på, da Bartomeu fik tanken om at kontakte Atletico Madrid med transferanmodningen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bartomeu forsøgte at bytte Griezmann for Joao Felix

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder