Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Memphis Depay: Jeg kan drømme

Transfermarked - 30. august 2020Memphis Depay: Jeg kan drømme

©


Memphis Depay er blevet sat i forbindelse med et skifte til Barca eftersom man mangler en ny angriber nu hvor Luis Suárez gennem et telefonopkald fik at vide, at han ikke længere er ønsket i klubben. Men Depay selv har intet konkret at sige om sagen - men drømme, det kan han.

Det var i forbindelse med Lyons kamp mod Dijon, som førstnævnte vandt med 4-1, og hvor Depay spillede en hovedrolle, at han blev bedt om at sætte nogle ord på de mange historier, som sender ham til Barca nu hvor Ronald Koeman er cheftræner.

- Jeg fokuserer udelukkende på Lyon og jeg er meget glad for at være tilbage. Jeg har ikke talt med Koeman, men jeg kan godt drømme om store klubber. Vi må se, hvad der sker - men lige nu er jeg i Lyon, forklarede Depay og fulgte op om Koeman:

- Koeman var yderst aktiv i min genoptræning og han tog også til Rom for at se til mig. Det samme gjorde han da jeg trænede i Holland. Vores forhold er godt og nu er han træner i Barca, lød ordene fra Depay.

Det er endnu uvist hvad Barcas plan er i forhold til Depay - og om der overhovedet er en plan. I disse dage bruger man al sin energi på at holde på Lionel Messi, som dog har truffet sin beslutning om at forlade klubben.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder