Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi er ikke mødt op til fysiske tests

Transfermarked - 30. august 2020Messi er ikke mødt op til fysiske tests

© 2020 Europa Press / IPTC Photo Metadata.


Lionel Messi vil væk fra Barca og han forsøger at gøre alt for at det lykkedes. Han ønsker ikke længere er bidrage med sine guldkorn under den nuværende ledelse og derfor forklarede han på forhånd, at han ikke har tænkt sig at møde op til dagens fysiske tests.

For at få lov til at træne med i morgen - for første gang i den nye sæson - skal man bestå nogle tests i dag ligesom man skal testes negativ for coronavirus. Men Messi gjorde det klart, at han ikke længere ser sig selv som Barca-spiller og derfor vil han ikke dukke op i dag. Bilerne kom en efter en på træningsanlægget, men der var ingen tegn fra Messi. Han er stadig hjemme og har ingen intentioner om at møde op.

Piqué, Vidal, Ter Stegen, Alba, Braithwaite og den øvrige trup kom rullende ind på træningsanlægget i deres biler, og mens der var mødt adskillige fans op for at tage imod spillerne, så blev de ekstremt skuffede, da Messi ikke dukkede op. Det siges, at Messi bliver trukket 25% i løn for at gå imod sin kontrakt.

Når man er under kontrakt handler det om at opfylde de pligter, man selv har skrevet under på. Det samme gjorde sig gældende for Arthur, da han valgte at blive hjemme i Brasilien selvom han skulle møde op i Barca. Dengang valgte Arthur at ringe og sige, at han ikke kommer, mens Messi i går sendte en besked til klubben for at gøre et klart, at de ikke skal forvente at se ham i dag.

Sæsonens første træning finder sted i morgen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder