Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

La Liga: Messis frikøbsklausul er stadig aktiv

Transfermarked - 30. august 2020La Liga: Messis frikøbsklausul er stadig aktiv

©


Lige nu ser det ud til, at Barca har ret og at Messis bagland tager fejl. Situationen er nemlig den, at Messi vil væk fra Barca mens klubben ikke ønsker at se ham gå. En aftale i kontrakten forlyder, at Messi kan forlade klubben kvit og frit efter hver sæson - men den aftale gælder ikke. Det gør frikøbsklausulen til gengæld.

Messis kontrakt går på, at han inden juni hvert år kan meddele klubben om sin intention om at stoppe. Herefter skal klubben efterkomme hans ønske og lade ham gå gratis, men da man nu har passeret juni, så kan Messi ikke længere smutte uden beregning og i den forbindelse henviser Barca til hans frikøbsklausul på svimlende 5,2 milliarder kroner.La Liga har i dag udsendt en officiel pressemeddelelse hvor man gør det klart, at det er frikøbsklausulen, som er aktiv. Det betyder, at Messi ikke kan forlade Barca uden at en klub udløser klausulen på 5,2 milliarder kroner. Alternativt kan en købende klub altid forhandle en pris på plads med Barca, men det er catalanerne slet ikke interesserede i.

Dermed ser det ud til, at Barca i første omgang har vundet den indledende del af krigen. Der skal penge på bordet hvis Messi skal væk.FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder