Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

I alt seks spillere dukkede ikke op i dag

Nyheder - 30. august 2020I alt seks spillere dukkede ikke op i dag

© AS


Den nye sæson er lige på trapperne og i den forbindelse har Barca bedt spillerne om at dukke op til forskellige tests i dag, hvor man blandt andet skal teste spillerne for coronavirus, da kun de negative tests giver adgang til træningen i morgen. Som bekendt mødte Messi ikke op.

Messi havde på forhånd advaret klubben om, at de ikke skulle forvente at se ham i dag, da han gerne vil væk fra Barca. Men Messi var ikke den eneste, som ikke dukkede op. Til gengæld var der gode grunde hos de øvrige spillere, som ikke dukkede op. Selv de spillere, som Ronald Koeman ikke har tænkt sig at bruge i den kommende sæson, dukkede op - heriblandt Suárez.

Coutinho er på ferie efter Bayern Münchens Champions League-triumf og han dukkede derfor ikke op. Pjanic og Umtiti er i karantæne, da de begge blev testet positive for coronavirus. Semedo og De Jong gennemgår alle de nødvendige tests med deres landshold og dermed er der tale om i alt seks spillere, som altså ikke mødt ind i morges.

Messi skulle møde ind til sine undersøgelser klokken 10.15 i morges, men han valgte altså at udeblive, da han arbejder på at løsrive sig fra sin kontrakt.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder