Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Ivan Rakitic tæt på klubskifte

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 31. august 2020Medie: Ivan Rakitic tæt på klubskifte

© Marca


Ronald Koeman har gang i den helt store rengøring i FC Barcelona, hvor den kroatiske landsholdsspiller, Ivan Rakitic, ifølge mediet Marca, skifter tilbage til Sevilla som jo netop har vundet Europa League.

Rakitic blev et stort hit i Sevilla da han foldede sig ud i perioden 2010/11 til 2013/14, hvor han herefter blev en stjerne på Camp Nou og Barcelona hvor midtbane-stjernen vandt The Treble i sine første sæsoner hos Barca, hvor han desuden scorede i CL-finalesejren over Juventus tilbage i 2015.

Og ifølge mediet er det kun et spørgsmål om tid før Sevilla præsenterer deres nye stjerne, eftersom den 32-årige netop nu gennemgår det obligatoriske lægetjek før skiftet endeligt falder på plads, melder mediet.

Sevillas træner Julen Lopetegui er angiveligt faldet for Rakitics erfaring og kvalitet på midtbanen, hvor han jo har været en fast del af Barcelonas førsteholdstrup.

Den blonde kroat har været med til at vinde et hav af titler med Barca, men har angiveligt selv ytret ønske om at vende "hjem" til Sevilla - et ønske som træner Ronald Koeman er meget tæt på at indfri.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder