Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arturo Vidal er den næste som skifter

Transfermarked - 2. september 2020Arturo Vidal er den næste som skifter

Arturo Vidal må formodes at være fortid i Barca snart. Chileneren vil ikke acceptere en plads på bænken, som Barca kan tilbyde ham, og derfor er hans agent godt i gang med at facilitere et skifte væk fra Camp Nou. Inter har bekræftet sin interesse i Vidal - men kun på én betingelse.

I Barca findes der i øjeblikket kun dårlige købmænd. Det er faktum. Og det vil Inter gøre alt for at udnytte til at hente Vidal gratis eller for en slik. Betingelsen for at Inter skal hente Vidal er, at de ikke skal ud og investere mange penge og derfor arbejder Vidals agent på at lade Barca slippe midtbanespilleren gratis.

Barca har i forvejen rigeligt at se til, da adskillige spillere skal hentes ind, flere skal sælges og mange skal have revurderet deres kontrakt for at blive trukket i løn. De ældre spillere i truppen skal tynges ud og flere skal ned i løn såfremt de ønskr at blive og samtidig er Bartomeus bestyrelse reduceret efter at flere medlemmer tidligere sagde op som følge af korruptionsanklager. Så man har nok at se til samtidig med at Messi vil væk.

Klubbens største spiller nogensinde har fået nok og vil væk fra Barca hvilket også giver ledelsen hovedpine og ekstra arbejde - så der er rigeligt at se til i Barca i disse dage og det bliver spændende at se, hvad man ender ud med når transfervinduet lukker.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder