Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Sæsonens første kamp spilles om 10 dage

Nyheder - 2. september 2020Officielt: Sæsonens første kamp spilles om 10 dage

© FC Barcelona


På grund af Barcas deltagelse i Champions Leagues kvartfinale venter man lidt endnu med at gå i krig i den nye sæson af La Liga. Barca åbner først op i ligaen i slutningen af september, men der skal naturligvis lidt kamptræning i benene før man bliver kastet for løverne.

Mens problematikken fortsætter på det højeste uden for banen, har man nu endelig fået programsat den første kamp under Ronald Koeman. Her er der tale om en træningskamp mod Segunda B-holdet Nàstic de Tarragona. Kampen afvikles lørdag den 12. september klokken 19.00 og spilles på Estadi Johan Cruyff.

Det bliver første gang, at førsteholdet afvikler en kamp på Estadi Johan Cruyff, som til dagligt huser B-holdet, Juvenil A samt Barcas kvindehold. Der var ellers spekulationer om man ville benytte banen i forbindelse med de 11 ligakampe efter coronapausen, men Barca valgte at spille foran et gabende tomt Camp Nou i stedet, da omgivelserne var mere vante for spillerne.

Barca mod Nàstic er er catalansk derby, som faktisk har meget historie i sig. De har godt nok ikke mødt i en officielt kamp siden Nàstic deltog i La Liga i 2006/07, men de mødte hinanden for første gang i 1946/47, hvor Nàstic tog sejren og gik videre til semifinalen af pokalturneringen. Siden har Barca vundet otte kampe og spillet to uafgjort. Senest man mødte hinanden vandt Barca 5-1, hvor Nàstic da heller ikke havde meget at spille om. De var allerede rykket ned fra La Liga.

Kampen vises desværre ikke i dansk tv, men du kan som altid læse et referat af opgøret her på BarcelonaFC.dk straks efter slutfløjt.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder