Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Wijnaldum om rygter: Jeg kan ikke sige noget

Transfermarked - 3. september 2020
Wijnaldum om rygter: Jeg kan ikke sige noget

©


Hollænderen Georginio Wijnaldum pakker det ikke meget ind - men røber samtidig intet. Liverpools midtbanespiller er på det seneste blevet kædet sammen med et skifte til Barca og fra den hollandske lejr gad han ikke at be- eller afkræfte disse rygter. I stedet holder han kortene tæt på kroppen.

Barca er interesseret i 29-årige Georginio Wijnaldum, som til dagligt spiller i Liverpool. Det varer ikke længe før han fylder 30 år og samtidig er han på vej ind i den sidste periode af sin kontrakt hvorfor han vurderes til at kunne købes for et sted mellem 15-20 millioner euro. Det er Ronald Koeman, som har bedt ledelsen om at hente ham.

- Det er blot rygter, men jeg kan ikke sige noget lige nu, kom det fra Wijnaldum, som ifølge Sport havde et smil på læberne da han blev spurgt ind til situationen. Han fulgte siden op:

- Jeg troede du ville spørge, om jeg kunne blive en vigtig del af det hollandske landshold. Hvis du spørger mig om 'Orange', så kan jeg sagtens svare, kom det fra Wijnaldum, som altid ikke afviste, at der var gang i noget med Barca bag kulissen. I stedet taler han ikke åbent om det, da der altså ikke er en decideret aftale på plads - men den forventes at være på plads meget snart.

Wijnaldum har tidligere været i Feyenoord og PSV i hjemlandet før han tog turen til Newcastle, som hurtigt sendte ham videre til Liverpool. Han fylder 30 år om to måneder.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder