Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu undersøges for korruption af politiet

Nyheder - 4. september 2020Bartomeu undersøges for korruption af politiet

©


Det catalanske politi Los Mossos De Esquadra undersøger netop nu en sag, hvor Barca-præsident Josep Maria Bartomeu er under anklage for at begå kriminialitet til gavn for sig selv. Det hele stammer fra 'Barcagate', hvor man havde hyret firmaet I3 Ventures.

Ifølge El Mundo, har politiet valgt at sende en rapport til retten i Barcelona, hvor man redegør for sin mistanke mod præsidenten. Selvom man tidligere havde et firma inde over til at granske alle papirer og gik fri fra det hele, så menes det stadig, at der har været foregået noget korrupt - og med præsident Bartomeu i førersædet.

Politiets mistanke er, at der er blevet betalt en pris 600% mere end markedsprisen til I3 Ventures og det var da også dette, som man blev mistænkt for senest - udelukkende så man kunne trække pene til sig selv. Der er tale om ulovlig administration for at gavne sig selv rent økonomisk.

Politiets rapport fortæller videre, at der er blevet betalt én millioner euro for den service, som I3 Ventures udførte for klubben på de sociale medier - og det er denne pris, som er langt højere end markedsværdien hvorfor der har været mistanke om kriminalitet. Desuden tilføjes det i rapporten, at den interne efterforskning udført af Price Waterhouse Coopers langt fra var nok.

Politiet ransagede Barcas kontorer for to måneder siden og nu er man altså nået frem til, at man mener, at man har en sag hvorfor en dommer nu skal kigge på den. I værste fald kan Bartomeu stå over for en fængselsdom.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder