Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Koeman vil have Wijnaldum fremfor Thiago

Nyheder - 5. september 2020
Der foregår forhandlinger bag kulissen, men endnu er intet officielt. Barca arbejder lige nu på at kapre Wijnaldum fra Liverpool og det kommer blandt andet efter en beslutning fra Ronald Koeman - primært fordi, at cheftræneren kender Wijnaldum fra det hollandske landshold.

Ifølge Mundo Deportivo valgte Koeman således at jagte Wijnaldum fremfor Thiago, som har haft en god sæson i Bayern München. Generelt har Thiago været rigtig god for Bayern og efter at have vundet alle titler, ønsker Thiago nu at prøve sig af et nyt sted. Her er det netop Liverpool, som oftest bliver nævnt og det gør, at englænderne har lettere ved at skille sig af med Wijnaldum.

Thiagos navn var ellers på bordet i Barca, men selvom han kender klubben og mange gerne ser ham i klubben, så valgte Koeman altså at satse på Wijnaldum i stedet og den primære grund er naturligvis at Koeman kender Wijnaldum fra deres fælles tid på det hollandske landshold og derfor ved Koeman lige præcis, hvad han kan få ud af Wijnaldum.

Endnu er der intet konkret og mange ting kan fortsat nå at ændre sig; men situationen spidser til og mere og mere tyder på, at Wijnaldum snart rejser til Barcelona for at underskrive sin nye kontrakt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Koeman vil have Wijnaldum fremfor Thiago

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder