Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca bekræfter endnu en træningskamp

Nyheder - 5. september 2020Barca bekræfter endnu en træningskamp

© FC Barcelona


Den 12. september skal Barca ud i sin første træningskamp når man møder Nastic på B-holdets stadion Estadi Johan Cruyff. Lørdag formiddag har klubben bekræftet endnu en venskabskamp og igen bliver det en kamp mellem to hold fra Spanien. Der er tale om andre omstændigheder i forhold til træningskampene på grund af coronavirussen.

Girona har fået plads som Barcas modstander nummer to i jagten på at finde formen inden sæsonen sparkes i gang. Også denne kamp spilles på Estadi Johan Cruyff. Barca meddeler, at kampen afvikles den 16. september klokken 19. Kampen kan ses på Barca TV.

Girona kæmpede for nyligt om oprykning til La Liga, men måtte lade livet til Elche, som i stedet snuppede pladsen. Det er dog ikke længe siden, at Girona var en modstander for Barca i La Liga - det skete i sæsonen 2017/2018 og 2018/2019, hvor Barca hentede tre sejre: 3-0, 2-0 og 6-1 mens den sidste endte uafgjort med 2-2.

Det er kamp nummer to for Ronald Koeman og bare få dage før at man indleder ligaen. Barca træder ind i La Liga den 26. eller 27. september, så der skal arbejdes lynhurtigt for Koeman, som har overtaget en såret trup, hvor store ændringer forventes.

Du kan se kampprogrammet her.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder