Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi indleder træningen på mandag

Nyheder - 5. september 2020Messi indleder træningen på mandag

© FC Barcelona


Lionel Messi snuppede en uges ekstra ferie i hjemlige omgivelser, da han arbejdede på at få tvunget et skifte igennem. Han nægtede at møde ind til træning, da han mente, at han var i sin fulde ret til at blive væk i og med at hans overbevisning var, at han ikke længere var på kontrakt i Barca.

Messis kontrakt indbyder til at sige fra efter hver sæson, men deadline lød den 10. juni og da Messi - ifølge klubben - ikke gav besked om sine exit-planer, måtte han altså blive i klubben og han missede derfor en uges træning. Men der er trods alt godt nyt.

Efter at Messi i går slog fast, at han bliver i Barca, kan det nu konstateres, at han møder ind til træning på mandag. Han har allerede fået foretaget en coronatest, som er kravet før han må begå sig på klubbens træningsfaciliteter. Når testen vender negativ tilbage, er der fri adgang for Messi, som indleder træningen under Ronald Koeman mandag aften.

Umiddelbart er træningen sat til mandag klokken 17.30, hvor det altså bliver første gang man ser Messi i træning under Koeman.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder