Annonce


Annonce

Annonce

Messi indleder træningen på mandag

Nyheder - 5. september 2020




Lionel Messi snuppede en uges ekstra ferie i hjemlige omgivelser, da han arbejdede på at få tvunget et skifte igennem. Han nægtede at møde ind til træning, da han mente, at han var i sin fulde ret til at blive væk i og med at hans overbevisning var, at han ikke længere var på kontrakt i Barca.

Messis kontrakt indbyder til at sige fra efter hver sæson, men deadline lød den 10. juni og da Messi - ifølge klubben - ikke gav besked om sine exit-planer, måtte han altså blive i klubben og han missede derfor en uges træning. Men der er trods alt godt nyt.

Efter at Messi i går slog fast, at han bliver i Barca, kan det nu konstateres, at han møder ind til træning på mandag. Han har allerede fået foretaget en coronatest, som er kravet før han må begå sig på klubbens træningsfaciliteter. Når testen vender negativ tilbage, er der fri adgang for Messi, som indleder træningen under Ronald Koeman mandag aften.

Umiddelbart er træningen sat til mandag klokken 17.30, hvor det altså bliver første gang man ser Messi i træning under Koeman. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi indleder træningen på mandag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder