Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sanchez: Faxen ødelagde alt for Messi

Transfermarked - 6. september 2020Sanchez: Faxen ødelagde alt for Messi

©


Lionel Messi havde truffet en beslutning om at forlade Barca denne sommer, men præsident Bartomeu tillod det ikke - medmindre en klub kunne finde 5,2 milliarder kroner op af lommen og betale Messis frikøbsklausul. Det var naturligvis umuligt og taget hele situationen i betragtning mener Hugo Sanchez, at faxen, som Messi sendte til klubben, ødelagde alt.

Messi indrømmede i sit nu populære interview med Goal, at han gennem hele året havde forklaret Bartomeu, at han denne sommer vil skifte. Præsidenten tog det aldrig til sig og skubbede emnet længere væk ved at forklare, at man første skulle tale om det når sæsonen var slut. Men da intet skete, valgte Messi - naturligvis i samråd med sine repræsentanter og rådgivere - at sende en burofax til klubben for at gøre det officielt, at han altså ville væk.

- Messi havde intet end at blive i Barca på grund af dårligt grundarbejde af hans far og hans advokater. De kunne have undgået at have sendt den fax, som ødelagde alt for ham. Faxen skabte kun hovedpine for der var naturligvis intet hold, som kunne betale 5,2 milliarder kroner, fortæller Hugo Sanchez ifølge ESPN.

- Han kunne have undgået alt polemik omkring frikøbsklausulen hvis han bare havde givet klubben besked i god tid. Havde han gjort det, kunne han kvit og frit forlade Barca uden at betale en eneste krone. Men nu har han ikke andre muligheder end at blive i klubben i 10-11 måneder, fortæller han videre.

Messi forklarede i interviewet, at han ikke mente, at tiden var inde til at fortælle klubben, at han ville væk, da man netop var kommet tilbage til fodbolden efter coronapausen og nu kæmpede man om La Liga-titlen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder