Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona vil ikke udleje Coutinho igen

Nyheder: Af Rasmus Nielsen - 6. september 2020Barcelona vil ikke udleje Coutinho igen

© Marca


Philippe Coutinho i Barcelona har længe lignet et snarligt afsluttet kapitel i brasilianerens karriere, men nu er der nye meldninger fra det catalanske. Ronald Koeman har fortalt klubben, at Coutinho indgår i hans fremtidige planer, som ellers længe har været rygtet væk. Det har fået Barcelona til at udelukke endnu en udlejning af Coutinho.

Den eneste salgsmulighed Barcelona vil overveje, er hvis en klub byder et stort beløb for at købe Coutinho - og med den nuværende økonomiske situation for klubberne, virker det meget usandsynligt. Som bekendt, benyttede Bayern sig ikke af den mulighed de havde for at købe Coutinho. Her skulle klubben have betalt 120 millioner euro og et bud af den kaliber, modtager Barca næppe. Derfor ligner det nu, at Coutinho spiller i Barcelona den kommende sæson

Koemans planer med Coutinho, skulle være at bruge ham på midtbanen - modsat Valverde som brugte Coutinho på kanten. Det var tydeligvis en fejlcastning af den brasilianske midtbanespiller, der ikke var i stand til at udfolde sig, som man havde set ham i Liverpool.

I alt blev det til 38 kampe for Bayern München. Her scorede Coutinho 11 mål og leverede 9 assist.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder