Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Goal: Barca genåbner interesse for Lautaro

Transfermarked - 6. september 2020Goal: Barca genåbner interesse for Lautaro

©


Det er længe siden, at man har hørt til Barcas interesse for Lautaro Martinez. Det hænger sammen med at man har hentet Ronald Koeman ind som ny cheftræner og siden har trænerteamet og klubben arbejde på en plan for transfervinduet.

Memphis Depay har længe set ud til at blive Barcas næste angriber efter Luis Suárez, som er godt på vej mod Juventus, men nu kan Goal berette, at de gennem deres kilder har fået konstateret, at Barca har genåbnet sin interesse for Lautaro Martinez - hans profil passer bedre til det system, man ønsker at spille i Barca og derfor vil Barca nu forsøge at forhandle med Inter.

Luis Suárez' kontrakt er egentlig automatisk blevet forlænget for næste sæson, men Barca ønsker ikke længere at have ham i truppen og derfor har angriberen indledt snakken med Juventus om et skifte. Derfor skal Barca enten forhandle en aftale på plads med Suárez eller simpelthen rive hans kontrakt i stykker og samtidig betale den fulde løn for næste sæson.

Barca håber på, at man kan slippe af med Suárez og hans løn, da Lautaro Martinez ikke kommer til at spille til samme løn som Suárez - i hvert fald ikke til at starte med. Suárez er blandt de bedste betalte spillere i truppen og så højt på listen kommer Lautaro næppe hvis han skifter.

Det er altså en spændende tid, som man går i møde: Barca er klar til at byde på Lautaro Martinez alt i mens at Suárez er ved at lukke en aftale med Juventus.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder