Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez: Træneren regnede ikke med mig

Transfermarked - 24. september 2020Suárez: Træneren regnede ikke med mig

© FC Barcelona


Luis Suárez spiller i denne sæson hos Atletico Madrid efter flere ugers forhandling både med Juventus og madrilenerne. I sidste ende gik det op sent onsdag aften, og i dag torsdag dukkede Suárez op for at sige farvel til klubben og fansene på et pressemøde. Han erkendte, at han ikke havde forberedt noget - og derfor afkom hans pressemøde da også yderst naturligt og trist.

- Det er hårdt at forlade Barca. Jeg har intet forberedt til i dag, men jeg kan kun takke klubben for at stole på mig selvom jeg kom fra en fejl (VM 2014). Jeg er yderst stolt over alt, hvad jeg har opnået i Barca.

- Tak til alle fansene, som har støttet mig i alle disse år. Jeg efterlader rigtig mange venner her i Barca; jeg er ikke bare en fodboldspiller, jeg er også et menneske med følelser. Jeg er klar over, at vi er ved enden af en æra, som vi alle bør være stole af.

- At komme til Barca var en af mine store drømme. Jeg forventede slet ikke at opnå alle disse tal (mål, assists, kampe) og derfor er jeg stolt af mine seks år i klubben. Jeg vil for altid være en Culé.

- Alle kender til mit forhold til Messi og før jeg kom hørte jeg folk sige 'Pas på med Messi, han er anderledes'. Men mange ting har slet ingen sandhed i sig.

- Klubben havde brug for nogle ændringer og træneren regnede ikke på mig. Nu vil jeg fortsætte med at vise, at jeg kan konkurrere på et højt niveau.

- Jeg skifter nu til Atletico Madrid, men jeg har endnu ikke helt tænkt over hvordan det bliver at spille mod Barca. Jeg har ikke rigtig slugt ændringen endnu. Jeg har selvfølgelig talt med Griezmann og Godin, som har været i Atletico Madrid.FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder