Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Arturo Vidal skifter til Inter

Transfermarked - 22. september 2020




Arturo Vidal er færdig i Barca. Det lå længe i kortene, at hans dage i Barca var talte og nu er det bekræftet, at han skifter tilværelsen i Barcelona ud med Milano - nærmere bestemt Inter, som fremadrettet kommer til at nyde godt af den chilenske kriger.

Allerede søndag aften landede Vidal i Inter, og her blev han mødt af en håndfuld fans, som havde begivet sig ud i lufthavnen for at give ham en varm velkomst. Siden har han været forbi Inters kontor og fået taget hånd om de sidste formaliteter og nu er det altså en kendsgerning, at han skifter.



- FC Barcelona og Inter Milan er nået til enighed om transferen af Arturo Vidal. Den italienske klub betaler 1 million euro i variabler, skriver Barca på sin hjemmeside og følger op:

- FC Barcelona vil offentligt udtrykke sin taknemmelighed over for Arturo Vidal for hans engagement og dedikation og ønsker ham alt det bedste i fremtiden.

Dermed får Barca reelt set ingen penge for Vidal, men alt efter hvordan han præsterer, kan catalanerne indhente det der svare til 7,4 millioner kroner. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Arturo Vidal skifter til Inter

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder