Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Arturo Vidal skifter til Inter

Transfermarked - 22. september 2020Officielt: Arturo Vidal skifter til Inter

©


Arturo Vidal er færdig i Barca. Det lå længe i kortene, at hans dage i Barca var talte og nu er det bekræftet, at han skifter tilværelsen i Barcelona ud med Milano - nærmere bestemt Inter, som fremadrettet kommer til at nyde godt af den chilenske kriger.

Allerede søndag aften landede Vidal i Inter, og her blev han mødt af en håndfuld fans, som havde begivet sig ud i lufthavnen for at give ham en varm velkomst. Siden har han været forbi Inters kontor og fået taget hånd om de sidste formaliteter og nu er det altså en kendsgerning, at han skifter.- FC Barcelona og Inter Milan er nået til enighed om transferen af Arturo Vidal. Den italienske klub betaler 1 million euro i variabler, skriver Barca på sin hjemmeside og følger op:

- FC Barcelona vil offentligt udtrykke sin taknemmelighed over for Arturo Vidal for hans engagement og dedikation og ønsker ham alt det bedste i fremtiden.

Dermed får Barca reelt set ingen penge for Vidal, men alt efter hvordan han præsterer, kan catalanerne indhente det der svare til 7,4 millioner kroner.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder