Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Eto'o: Glad for at Messi bliver i Barca

Nyheder - 8. september 2020Eto'o: Glad for at Messi bliver i Barca

©


Lionel Messi har i ugevis været det helt store samtaleemne verden over, da han oprigtigt forsøgte at forlade Barca. Det lykkedes ikke, da præsident Bartomeu fortalte ham, at han skulle finde 5,2 milliarder kroner ellers fik han ikke lov til at smutte. I går indledte han træningen for første gang i den nye sæson.

Det var også i går, at den nye sæson i La Liga blev præsenteret og her var Eto'o inviteret ind. Han fik lov til at sætte et par ord på lidt forskellige emner.

- Jeg er virkelig glad for at min søn Messi bliver. Men udover Messi, så har Barca brug for otte spillere i Barcas stil, som kan spille tiki-taka. De skal ikke have boks til boks spillere, forklarede Eto'o og fulgte op:

- De næste spanske mestre bliver Barca, men mere end det håber jeg, at min hjerteklub Mallorca rykker op i La Liga igen. Desuden vil jeg holde øje med Real Betis, som har fået en toptræner i Pellegrin.

- Jeg håber, at Busquets vender tilbage til sin bedste version for når han gør det, så vinder Barca titler. Sidste sæson var han ikke på sit bedste niveau, kom det ærligt fra Eto'o.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder