Annonce


Annonce

Annonce

Samuel Umtiti er endelig coronafri

Coronavirus / COVID-19 - 9. september 2020




Samuel Umtiti blev kort før braget mod Bayern München i Champions League testet positiv for corona hvilket skabte kaos i første omgang. Det store spørgsmål var om han kunne have smittet sine holdkammerater, men der var heldigvis gode nyheder midt i den dårlige og triste nyhed.

Umtiti mærkede intet til coronavirussen, men han blev testet positiv og skulle derfor isoleres i sit hjem. Han havde ikke været i fysisk kontakt med sine holdkammerater på daværende tidspunkt og derfor var der ingen fare for at aflyse Bayern-kampen. I dag kunne Barca endelig melde ud om gode nyheder.

Efter 26 dage har Barca således bekræftet, at Umtiti har indgivet en prøve, som har vist sig at være negativ. Dermed er han klar til at trække i arbejdstøjet igen og kæmpe sig tilbage til fodboldbanen, hvor han i store perioder har været totalt fraværende på grund af et hav af skader.

Umtiti fik kun 18 kampe i sidste sæson og Barca forsøger denne sommer at arbejde på hans afgang. Han har været sat i forbindelse med et skifte retur til Lyon. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Samuel Umtiti er endelig coronafri

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder