Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Juventus betaler 3 mio. euro for Suárez

Transfermarked - 9. september 2020Medie: Juventus betaler 3 mio. euro for Suárez

©


Der mangler meget få detaljer før at Luis Suárez får grønt lys til at hoppe ombord på et fly og rejse til Torino. Juventus og Barca har nemlig netop fået forhandlet et symbolsk beløb på plads og handlen menes at være total. Sølle tre millioner euro skal Juventus have op af lommen.

Det har været kendt i nogen tid, at Suárez kommer til at tjene i omegn af 10 millioner euro pr. sæson i Juventus. Han bliver udstyret med en kontrakt på tre år og hvis han opfylder den, så kommer han altså til at kunne hæve 30 millioner euro svarende til 223 millioner danske kroner.

BeIN-journalisten Tancredi Palmeri meddeler i dag, at Juventus og Barca er blevet enig om et symbolsk beløb på tre millioner euro. Det var det samme, som Barca og Sevilla forhandlede på plads, da Ivan Rakitic i sidste uge skiftede til Sevilla. Her var der dog tale om 1,5 millioner euro. I forbindelse med Suárez' transfer har Barca fået forhandlet en håndfuld variabler ind i aftalen.

Barca kan ende med at hæve 13 millioner euro hvis Suárez opfylder præsterer ifølge variablerne; halvdelen omhandler succes i Champions League mens den anden halvdel omhandler antallet af kampen han får. De sidste detaljer før skiftet bekræftes er hvordan man lader Suárez gå, da han endnu har et år tilbage af sin kontrakt.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder