Annonce


Annonce

Annonce

Griezmann slår fast: Jeg bliver i Barca

Transfermarked - 10. september 2020




Antoine Griezmann scorede og assisterede for Frankrig torsdag aften og er nu tilbage i Barca for at forberede sig til den kommende sæson. I kølvandet på kampen mod Kroatien, som Frankrig vandt, slog Griezmann fast, at man ikke behøver at spekulere over hans fremtid. Han har Ronald Koemans støtte.

Der har ellers været tale om, at Griezmann skulle videre. Det har primært været fordi, at han nærmest intet har leveret på banen og mange peger på, at skylden har været træneren, som har brugt franskmanden forkert. Måske bliver det anderledes under Koeman.

- Ja, min fremtid er i Barca. Jeg ved ikke hvorfor, at folk har en tendens til at opfinde mulige destinationer for at se, om de en dag rammer plet. Men jeg har det godt i Barca og jeg ved, at klubben og træneren støtter mig, så alt er fint.

- Sidste sæson var svær for alle, men nu starter vi en ny, fortæller Griezmann til M6.

Griezmanns kontrakt løber frem til 2024 og han kan altså se frem til endnu en sæson på Camp Nou, da klubben ikke har planer om at sælge ham. I stedet kan han nu indlede pre-season med sine holdkammerater. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Griezmann slår fast: Jeg bliver i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder