Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Inter til Barca: I får ikke en krone for Vidal

Transfermarked - 11. september 2020Inter til Barca: I får ikke en krone for Vidal

©


Arturo Vidal forventes ikke at fortsætte i Barca denne sæson og derfor har han været på udkig efter en ny klub. Det har længe været Inter, som har udvist den største interesse for chileneren, men der er opstået komplikationer: Inter gider nemlig ikke at betale for ham.

Der er i første omgang tale om et symbolsk beløb - præcis som da Sevilla købte Rakitic for 1,5 millioner euro og som Luis Suárez forventes at blive solgt for. Men Barca ønsker at kunne hæve endnu flere penge baseret på Vidals præstationer for Inter - og det er her, at italienerne trækker i håndbremsen.

Således ønsker Barca at inkludere 10-15 millioner euro ind i handlen som variabler, så catalanerne får lidt skillinger undervejs som Vidal præsterer. Men det ønsker Inter ikke. Ifølge Sport har Inter forklaret Barca, at de ikke har tænkt sig at betale noget som helst til Barca i variabler.

Ronald Koeman er ikke overbevist om at beholde Vidal i truppen og derfor skal ledelsen gøre alt, hvad de kan, for at få ham sendt ud af holdet denne sommer.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder