Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann snupper Coutinhos nummer 7

Nyheder - 11. september 2020Griezmann snupper Coutinhos nummer 7

© FC Barcelona


Antoine Griezmann og nummer 7 passer sammen. Primært fordi, at franskmanden er stor beundrer af David Beckham, som også bar syv-tallet. Hidtil har Griezmann optrådt i nummer 17 for Barca, men i dag er det officielt, at han overtager nummer 7. Det bekræfter Barca.

Griezmann bar nummer 7 får Real Sociedad og Atletico Madrid mens han også spiller i tallet for sit land. Syv-tallet i Barca er tidligere blevet båret af blandt andre David Villa, Pedro Rodriguez, Henrik Larsson og Javier Saviola mens Coutinho også spillede i trøjen inden han tog til Bayern München på en lejeaftale - en aftale, han er kommet hjem fra nu.

Den 14. juni 2019 blev Griezmann præsenteret som ny spiller på Camp Nou og her havde han iført sig nummer 17, som på daværende tidspunkt var ledigt. Nummer 7 havde Coutinho taget sig af og Griezmann tog dengang blot imod, hvad man mente passede ham bedst - altså nummer 17.

I slutningen af marts i år bekræftede Griezmann, at det bestemt ikke var nogen hemmelighed, at han helst gerne spiller i nummer 7 og det har han nu fået lov til. På Twitter takker han Coutinho for at 'give' ham nummeret og indtil nu er det ikke bekræftet hvilket nummer Coutinho skal spille i. Arthur er smuttet til Juventus og har efterladt nummer 8 - men tiden må vise, hvad brasilianeren skal spille i givet at han bliver i klubben.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder