Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Spiller Suárez og Vidal i aften?

Transfermarked - 12. september 2020Spiller Suárez og Vidal i aften?

©


Arturo Vidal er godt på vej til Inter mens Luis Suárez har to bejlere i Juventus og Atletico Madrid. Angriberen satte i denne uge sin transfer til Juventus på pause, da han gerne ville høre mere til projektet i Atletico Madrid - men uden lige ligner det klart, at begge spillere er på vej ud af klubben meget snart.

Derfor bliver det spændende at se, hvad Ronald Koeman vælger i aften. Under normale omstændigheder vil begge spillere få spilletid i aften, da spillerne næppe skal ud i 90 minutter hvorfor man må forvente noget rokade. Men spørgsmålet er om Suárez og Vidal kommer i kamp eller om Koeman dropper dem, da de alligevel ikke skal forme holdet i den kommende sæson.

Nastic er Barcas første modstander i pre-season, som er noget anderledes end tidligere. Hvert år rejser man ud af Barcelona og spiller træningskampe mod øvrige internationale hold, men på grund af coronavirussen og det meget stramme kampprogram samt slutningen af sidste sæson, har man meget få dage til at komme i form - og man gør klogt i at holde det hele meget småt og internt, da der alligevel ikke kan komme tilskuere på lægterne.

Kampen mod Nastic afvikles klokken 19 i aften og du kan som altid læse et referat af kampen her på BarcelonaFC.dk. Allerede inden kick off får man et lille hint omkring fremtiden for Suárez og Vidal - det er altafgørende om de får spilletid eller ej.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder