Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Pjanic og Todibo er igen coronafri

Coronavirus / COVID-19 - 12. september 2020
Officielt: Pjanic og Todibo er igen coronafri

© FC Barcelona


Miralem Pjanic fik en dårlig start på sit Barca-eventyr, da han kort inden afrejse blev smittet med coronavirus. Derfor måtte han isolere sig i omkring to uger og først herefter kunne han så småt begynde at indlede turen til Barcelona igen.

Han blev egentlig testet negativ for coronavirus for få dage siden, da han fløj til Barcelona, men det er først i dag, at klubben rent officielt melder det ud. Pjanic har allerede været på træningsanlægget iført Barca-tøjet og han er derfor allerede godt i gang med sit Barca-eventyr.

Jean-Clair Todibo var den første i Barca-truppen til at blive smittet og mens klubben ikke sat navn på ham, gik han offentligt ud og bekræftede det. Han var ved godt mod og var ikke ramt, udover at testen var positiv. Han er nu også tilbage i træning og kan så småt begynde at få fastbesluttet sin fremtid: Ingen ved om han bliver i Barca eller om han skifter denne sommer.

Barca møder Nastic klokken 19 i aften og det er kun Ronald Koeman som ved, om Pjanic og Todibo får spilletid. Der er tale om en træningskamp af de mindre - du kan se truppen her.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder