Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Sæsonens fire kaptajner er udpeget

Nyheder - 12. september 2020Officielt: Sæsonens fire kaptajner er udpeget

© FC Barcelona


Lionel Messi har senest båret anførerbindet og det fortsætter han med. Barca har i dag sat navne på de fire spillere, som i den kommende sæson skal agere kaptajner. Som ventet er der ingen rokader i rækkefølgen hvilket ligeledes bekræfter, at Piqué, Busquets og Roberto fortsætter i klubben selvom der har været spørgsmålstegn ved dem alle.

Det er tredje sæson i træk, at de fire spillere får den enorme ære det er at bære anførerbindet i Barca. Messi er naturligvis nummer et på listen mens rækkefølgen er som følger: Piqué (2), Busquets (3) og Roberto (4). Siden at Iniesta forlod klubben i 2018 har Messi båret anførerbindet.

Messi står over for sin 17. sæson i Barca og sin bare tre som Barca-kaptajn. I 2014/2015 var han fjerde mand på listen og siden er han altså rykket op i hierarkiet.

Ved denne bekræftelse fortæller Barca inddirekte, at hverken Piqué, Busquets eller Roberto forlader klubben denne sommer. Der var ellers spørgsmålstegn ved nogen af de 'gamle' spillere efter sidste sæsons ydmygelse efterfulgt af en klar melding fra Bartomeu om at rense ud i holdet, men man kommer altså til at se mere fra Piqué, Busquets og Roberto mens Messi ligeledes bliver.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder