Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

FC Barcelona 3-1 Gimnàstic de Tarragona

Nyheder - 12. september 2020FC Barcelona 3-1 Gimnàstic de Tarragona

© Alejandro García / EFE


Ronald Koemans første kamp i spidsen for Barca stod lørdag aften, da Barca tog imod Nastic i en træningskamp. Her havde træneren Messi, Griezmann og Dembélé med fra start mens unge Pedri også fik spilletid. I anden halvleg fik også Trincao spilletid og Koeman fik dermed set en masse spillere an for første gang i kamp.

Barcelonas startopstilling
Neto, Roberto, Piqué, Lenglet, Alba, Aleña, Busquets, Pedri, Messi, Griezmann og Dembélé

Mål
- 1-0 6' - Dembélé
- 2-0 17' - Griezmann (straffespark)
- 2-1 31' - Bonilla
- 3-1 51' - Coutinho (straffespark)
Barcas første træningskamp denne pre-season stod mod Nastic lørdag aften. Her fik catalanerne en flyvende start, da de straks fra første fløjt tog teten - og det udnyttede Ousmane Dembélé efter få minutter, da en tværbold nåede frem til ham før han sparkede den mellem benene på keeperen og i mål til 1-0. Det blev også 2-0 efter et kvarter, da Piqué i forbindelse med et hjørnespark blev nedlagt og så pegede dommeren på pletten. Her gik Griezmann til bolden og selvom han brændte fra pletten for Frankrig for få dage siden, var han sikkerheden selv, da han øgede til 2-0 denne aften for Barca.

Til trods for et massivt Barca-overtag på 80% boldbesiddelse, så skulle Nastic kun bruge én lille chance på at score. Bonilla modtog bolden på kanten af feltet foran et passivt Barca-forsvar og så huggede han ellers kuglen i kassen. Til Netos forsvar stod Piqué rigtig skidt placeret, da keeperen slet ikke kunne se bolden.

Startopstilling anden halvleg
Inaki Pena, Semedo, Araujo, Cuenca, Junior, De Jong, Riqui Puig, Coutinho, Trincao, Braithwaite og Konrad

Kort inden i anden halvleg var Martin Braithwaite tæt på 3-1, men hans forsøg blev flot reddet. Bare sekunder senere brød Semedo igennem og da en Nastic-mand brugte sin hånd - faktisk til at styre bolden i eget mål - valgte dommeren at pege på pletten. Med Griezmann og Messi ude, tog Coutinho fat i kuglen og nettede til 3-1. Det var tæt på 4-1, da Trincao med en sukkerbold fandt Konrad i et godt løb. B-spilleren sendte flot bolden i mål, men linjedommeren hævede flaget for offside og således blev målet annulleret.

Barca sad mest på bolden, men havde svært ved at nedbryde Nastic i kampens slutfase, selvom Coutinho og Braithwaite var tæt på 4-1. Nastic havde også sine chancer i den anden ende, men det var meget spil på bolden fremfor chancer og offensivt finurlighed, som prægede kampen - dog med undtagelse af Trincao, som flere gange gav prøver på sine små, hurtige driblinger. Det blev ved 3-1 og dermed vandt Barca sæsonens første træningskamp.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder