Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Swart: Jeg ved, at Koeman vil have Salah

Transfermarked - 13. september 2020Swart: Jeg ved, at Koeman vil have Salah

©


Ronald Koeman fik i går set flere end 20 spillere and i sin første kamp i spidsen for Barca, da man tog imod Nastic i en træningskamp på Johan Cruyff Stadium. Selvom der er kommet lidt nyt blod til, så vurderes man slet ikke færdig i klubben - adskillige spillere ventes solgt lige som flere kommer ind.

Der er blevet talt om Wijnaldum, Lautaro Martinez og Memphis Depay, men hvis man spørger Koemans ven, Sjaak Swart, så vil cheftræneren have Liverpools Mohamed Salah, som i går blev den første Liverpool-spiller nogensinde til at score hattrick i den første Premier League-kamp i sæsonen. Det skete i 4-3-sejren hjemme mod Leeds.

- Jeg ved, at Koeman vil have Salah og jeg ved, at Salah er åben for at skifte. Det er noget, jeg uden tvivl kan fortælle, siger Swart til hollandske voetbalzone.nl.

I forvejen er Barca sat i forbindelse med en anden Liverpool-spiller, nemlig Wijnaldum, men engelske medier spekulerer i, om Wijnaldum i virkeligheden bare brugte Barcas interesse til at forhandle en forbedret kontrakt hjem i Liverpool. I hvert fald er seneste nyt, at Wijnaldum under et møde med Klopp har slået fast, at han vil blive i Liverpool.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder