Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Konrad er den første amerikaner på førsteholdet

Nyheder - 14. september 2020Konrad er den første amerikaner på førsteholdet

© FC Barcelona


Konrad de la Fuente er med al sandsynlighed et navn, man skal huske på. Han har flere gange bevist sine kvaliteter på banen og i lørdags fik han tilmed debut på førsteholdet under Ronald Koeman, som havde planer om at se så mange spillere an som muligt - dog også fordi, at spillerne ikke kunne holde til en kamp på 90 minutter.

Mod Nastic blev flere B-spillere udtaget og Konrad de la Fuente var i blandt dem. Han viste sig flot frem og linkede flot op med Trincao i anden halvleg, da han viste, at han ville tage et løb ind bag forsvaret og da Trincao vippede en smuk bold om i bagrummet, kunne Konrad sparke bolden i mål - men linjedommeren hævede sit flag for offside.

Tager man et kig i historiebøgerne er Konrad faktisk den første amerikaner nogensinde til at få debut på Barcas førstehold. Han er født i Miami af forældre fra Haiti. For seks år siden knyttede han sig til La Masia og har siden arbejdet så hårdt, at han nu kan juble over at have spillet for Barcas førstehold.

Han slog specielt sit navn fast, da Barca B for nogle uger siden kæmpede om oprykning. Her leverede han en kæmpe præstation i de afgørende kampe, som fik flere øjne på sig på grund af spændingen. B-holdet glippede muligheden for oprykningen, men den daværende førsteholdstræner Quique Setién havde set et lys i Konrad og udtog ham derfor til truppen der fløj til Lisabon for at møde Bayern München. Som ventet kom han dog ikke på banen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder