Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Trist Arturo Vidal venter på grønt lys

Transfermarked - 14. september 2020Trist Arturo Vidal venter på grønt lys

© AFP


Arturo Vidal er meget snart fortid i Barca. Klubben har længe forhandlet med Inter og chilenerens agent omkring et skifte og det lader til at være uhyre tæt på nu. Der er tale om en mindre transfer rent økonomisk, men Barca har kæmpet for at undgå at skulle betale knap 50 millioner kroner.

Arturo Vidal har endnu et år tilbage af sin kontrakt og egentlig ville gerne have fuld løn for kontraktens periode hvis han skulle acceptere at skifte til Inter, men Barca har kæmpet for at undgå at betale lønnen på knap 50 millioner euro. Det lader til at Barca er tæt på at få sin vilje og dermed kan Vidal meget snart tage flyet til Milano når det grønne lys kommer.

Der er tale om en transfer, som minder meget om Ivan Rakitic' til Sevilla. Kroaten skiftede for sølle 1,5 millioner euro, men med en håndfuld variabler oveni. Det er samme transfer, som man forventer med Vidal, som menes at smutte for mellem 2-5 millioner euro. Alt efter midtbanespillerens præstationer for Inter, vil Barca få flere penge for ham gennem de forhandlede variabler.

Det er en trist tid for Vidal, da han ønsker at blive i Barca og kæmpe videre. Han mener selv, at han har vundet tilhængernes hjerter gennem hårdt arbejde, men den sportslige ledelse samt cheftræner Ronald Koeman ser ikke længere Vidal som en nødvendig spiller for næste sæson og derfor arbejder man på transferen.

Vidals skifte forventes at blive offentliggjort i morgen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder