Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Aftale: Inter betaler 500.000 euro for Vidal

Transfermarked - 15. september 2020Aftale: Inter betaler 500.000 euro for Vidal

© AS


Sent mandag aften kom det frem i italienske medier, at Barca og Inter endelig var nået til enighed om en total aftale af Arturo Vidal. Chileneren var i går forbi omklædningsrummet for at tømme det og sige farvel til sine holdkammerater og dermed var han klar til at rejse til Milano.

Med en flybillet i hånden ventede han blot på det grønne lys og det kom altså sent mandag aften, hvor adskillige italienske og spanske aviser skriver, at Barca og Inter er blevet enig om en transfersum af sølle 500.000 euro samt nogle variabler. Hvor mange penge der er tale om i variabler er uvidst, men det kommer klubberne med al sandsynlighed til at bekræfte når de bekræfter handlen i sin helhed.Vidal har egentligt været klar til at rejse til Milano længe, da han straks som Ronald Koeman blev ansat fik at vide, at han ikke indgår i planerne. Hans plan var ellers at imponere Koeman under træningerne, men det fik han aldrig chancen til. Den hollandske cheftræner var slet ikke i tvivl og derfor har Barca og Vidals agent været på hård arbejde for at finde en løsning.

Hvis alle de sidste detaljer som forventet flasker sig, så flyver Vidal til Milano i dag for at gennemføre sit skifte til Inter. Barca hentede Vidal til klubben den 3. august 2018 for 19 millioner euro ifølge AS. To år senere sælger catalanerne ham så videre for 500.000.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder