Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

12.700 stemmer samlet for at vælte Bartomeu

Nyheder - 15. september 2020




12.700 stemmer samlet for at vælte Bartomeu

© ALEJANDRO GARCIA / imago images / Agencia EFE


I øjeblikket har Barca-præsident Josep Bartomeu nok at se til, da truppen slet ikke er der hvor den skal være forud for den kommende sæson. Samtidig må han gå fortvivlet rundt, da et mistillidsvotum mod ham og bestyrelsen blev indledt for nyligt og nu er anden runde blevet optalt.

Més que una Moció meddeler tirsdag formiddag, at de har talt de seneste stemmer op og i alt har 12.700 skrevet under på, at der skal præsidentvalg til nu. Der er to dage tilbage at løbe på og man skal på disse to dage forsøge at komme op på 16.250, som er minimumskravet. Det er trængt, men der er tale om få tusinde stemmer, som man tror på, man kan samle sammen.

Deadline er i morgen, den 16. september, så man har resten af tirsdagen samt onsdagen til at samle de sidste stemmer sammen i håbet om, at man kan vælte Bartomeus styre inden der oprindeligt er præsidentvalg. Rigtig mange har udvist utilfredshed med Bartomeu, og derfor skuffer det mange, at man stadig ikke har formået at samle over 16.000 stemmer sammen.

Man skal huske på, at det er klubbens medlemmer, som aktiv skal skrive under. Nu er spøgsmålet om det kan lykkes at samle de sidste par tusinde stemmer sammen.





Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder





Ugens mest læste

Seneste nyheder