Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Præsident: Barca har ikke råd til Memphis Depay

Transfermarked - 16. september 2020Præsident: Barca har ikke råd til Memphis Depay

©


Memphis Depay har længe været meldt tæt på Barca og det er da heller ingen hemmelighed, at catalanerne i ugevis har arbejdet på transferen. Det har Memphis Depay inddirekte bekræftet samtidig med at Lyons præsident Jean-Michel Aulas flere gange har udtalt sig om emnet. Det har klubbens sportsdirektør Juninho i øvrigt også.

Nu er det så præsident Jean-Michel Aulas, som igen udtaler sig, men denne gang omhandler det direkte ord fra Barca-præsident Bartomeu, som har forklaret Lyon, at man simpelthen ikke har råd til at hente Memphis Depay for de omtrent 25 millioner euro.

- I søndags forklarede Bartomeu mig, at de lider ekstremt meget rent økonomisk på grund af Covid-19. De har derfor ikke råd til at byde på Memphis Depay, fortæller Aulas ifølge Voetbal.

Om det er en strategi fra Bartomeu eller om der reelt set ikke er penge i klubkassen i Barca er ikke til at vide - men én ting er sikkert; I Barca vil man sælge før man køber hvilket Ronald Koeman også har bekræftet, men situationen er bare den, at man netop har solgt Ivan Rakitic til 1,5 millioner euro mens Vidal og Suárez forventes at smutte for under 5 millioner euro sammenlagt.

Hvad der sker med Memphis Depay bliver derfor spændende at følge.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder