Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Truppen mod Girona

Nyheder - 16. september 2020Officielt: Truppen mod Girona

© FC Barcelona


Barca er på banen igen i aften når de tager imod Girona i den anden træningskamp i pre-season. Efter at have slået Nastic med 3-1 fik Koeman et bedre syn på sine spillere i kamp og i dag må det forventes, at man ser lidt mere form komme fra hollænderens side i forhold til sin trup.

Igen er adskillige B-spillere udtaget for at fylde hullerne og så Koeman har rig mulighed for at skifte ud undervejs i kampen. B-keeper Iñaki Peña dækker fortsat ind for Ter Stegen mens også Tenas er udtaget. Det samme er Puig, Araujo, Cuenca og Konrad fra B-holdet.

Værd at bemærke er, at Suárez og Vidal igen ikke er udtaget. Der arbejdes fortsat på deres skifte væk fra klubben.FC Barcelonas trup mod Girona
Neto, Iñaki Peña, Pena, Arnau Tenas, Semedo, Piqué, Busquets, Griezmann, Messi, Dembélé, Coutinho, Lenglet, Alba, Braithwaite, Roberto, De Jong, Junior, Aleña, Trincao, Pedri, Riqui Puig, Araujo, Cuenca og Konrad

Der er kick off klokken 19. Kampen kan ikke ses i tv'et, men du kan læse et referat af kampen her på BarcelonaFC.dk efter slutfløjt.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder